AgroTech Nordic 2024

AgroTech Nordic 2024

AgroTech Nordic 2024 Jyväskylässä – maatalouskonemessut palaavat Jyväskylään

Mediatiedote 14.12.2023

Jyväskylä nousee jälleen maatalouskonemessujen pääpaikaksi kun AgroTech Nordic -tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 10.-12.10.2024. Tapahtuman järjestävät yhdessä Jyväskylän Messut Oy, DLG ja 2LM Corporate Oy. Jyväskylän Messut Oy on yksi Pohjoismaiden suurimpia ammattinäyttelyjärjestäjiä. DLG tunnetaan isojen maatalouskonemessujen Agritechnican ja EuroTierin järjestäjänä. Kumpikin on alallaan maailman suurimpia messutapahtumia.

Maatalouskonemessuilla on pitkä historia Jyväskylässä, ja tapahtumaa onkin toivottu takaisin Keski-Suomeen. ”Alan toimijat ovat toivoneet Jyväskylän palaamista tapahtumakartalle erityisesti, koska Jyväskylä sijaitsee karja-Suomen keskellä”, kertoo Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Hannu Mennala.

Pääpaino kohtaamisissa

”DLG:n tapahtumissa olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä näytteilleasettajien kanssa luodaksemme tapahtumasta foorumin, missä asiakaskohtaamiset päästään keskustelemaan miellyttävässä ympäristössä. On hienoa, että Jyväskylän Messut jakaa tämän saman tahtotilan.” kertoo Dr. Lars Huf, DLG International GmbH:n varatoimitusjohtaja. ”Haluamme luoda tapahtuman, jossa näytteilleasettajat saavat vastinetta panostukselleen kontaktien, kauppojen ja sopimusten muodossa”.

”Messut mediana ovat ylivoimainen henkilökohtaisten tapaamisten suorittamiseen tehokkaasti. Alueen ja osastojen miellyttävyys tuottaa parasta asiakastyytyväisyyttä ja sitä kautta kauppaa” toteaa Mennala. AgroTech Nordic messualue suunnitellaan yhdessä näytteilleasettajien kanssa tukemaan tätä ajatusta perinteisen raudan esittelyn lisäksi. Jyväskylän Messut auttaa osastoratkaisujen suunnittelemisessa ja kannustaa muistamaan asiakkaan viihtyvyyden.

Maatalousmessuista ammattimessuiksi

”Olemme käyneet keskusteluja Jyväskylän Messujen kanssa maatalousmessujen muuttamiseksi vastaamaan muiden alojen ammattimessuja. Suomen pienillä markkinoilla ammattimessut ovat luopuneet maksullisesta sisäänpääsystä ja tapahtumiin pääsee rekisteröitymällä veloituksetta. Nyt tämä päästään toteuttamaan maatalouskonemessuilla” kertoo Marko Toivakka 2LM Corporatelta.

Näytteilleasettajat pääsevät käyttämään myös veloituksetta Jyväskylän Messut Oy:n sähköistä asiakaskutsujärjestelmää. Tällä pyritään myös pitämään näytteilleasettajien kokonaiskustannustaso kohtuullisena ja maksimoida tapahtuman kaupallinen hyöty. Veloituksettoman rekisteröitymisen ja sähköisen kutsujärjestelmän hyödyntäminen edesauttaa tapahtumaviestin tavoitettavuutta sekä tuottaa messuille selkeästi ammattimaisen kävijäkunnan. ”Veloitukseton sisäänpääsy ei korota tapahtuman paikkavuokria, vaan ne on pidetty näytteilleasettajien kustannuksia ajatellen maltillisena”, Mennala lupaa.

AgroTech Nordic 2024 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 10.-12.10.2024.  AgroTech Nordicin Suomen myyntitiimin muodostavat Hannu Mennala (Jyväskylän Messut Oy) sekä Marko Toivakka ja Henrik Kalliola (2LM Corporate Oy).

Lisätietoja antavat

Hannu Mennala, Jyväskylän Messut

Hannu Mennala

050 591 5428
hannu.mennala@paviljonki.fi
Jyväskylän Messut Oy

Marko Toivakka, 2LM Corporate Oy

Marko Toivakka

0400 735 259
marko@2lm.fi
2LM Corporate Oy

AgroTech Nordic 2024 Sales Team
AgroTech Nordicin myyntitiimi: Marko Toivakka (vas.), Henrik Kalliola, Hannu Mennala.