fbpx

Koko Suomen peltopäivät

Peltopäivät potenssiin kaksi

AgroTech Nordic yhdistää peltopäivät ja maatalouskonemessut. Alueelliset tapahtumat mahdollistavat myös poikkeusoloihin sopivat kävijämäärät ja hybriditoteutus valtakunnallisen näkyvyyden.

Haluatpa tavoittaa koko Suomen viljelijät tai pelkästään tietyn tuotantosuunnan edustajat, AgroTech Nordic vie sinut asiakkaan luokse. Alueittain vaihtuvat teemat ja valtakunnallinen näkyvyys ovat yhdistelmä, jota Suomessa ei ole tässä mittakaavassa ennen tarjottu.  Yhden pienen paikallisen tapahtuman sijaan AgroTech Nordic tarjoaa sarjan alueellisia tapahtumia, mutta yhden järjestäjän koordinoimana.

Ammattilaisilta ammattilaisille

DLG:n johtava periaate on yli rajojen tapahtuva maatalouden osaamisen kehittäminen. Siksi jokainen tapahtuma on yhdistelmä työnäytöksiä, koeajoja ja perinteistä näyttelyaluetta. Sisältö suunnitellaan alueen viljelyolosuhteet ja tuotantosuunnat huomioiden. Työnäytökset sekä ammattimainen sisältö ilman markkinahumua takaavat asiakasprofiilin laadun. Pyrimme myös toteuttamaan teidän toiveenne koeajoista ja muista aktiivisista tavoista esitellä tuotteitanne.

Ensimmäiset tapahtumat järjestetään kesällä 2021 useilla ammatillisesti keskeisillä paikoilla. Voit näytteilleasettajana valita mihin alueellisiin tapahtumiin osallistut.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi:

Tai kysy lisää:

Marko Toivakka

Marko Toivakka
0400 735 259
marko@2lm.fi

FI | EST

2LM Corporate Oy

Henrik Kalliola

Henrik Kalliola
0413 666 052
henrik@2lm.fi

FI | EN

2LM Corporate Oy

Lähellä ja kohdennetusti - alueelliset erot huomioiden